Islamitische Uitvaartzorg An-Nour

Over ons

Islamitische Uitvaartzorg An-Nour

 

Islamitische Uitvaartzorg An-Nour, uw steun bij iedere islamitische uitvaart. Als ervaren ‎‎uitvaartverzorger nemen wij de zorg uit uw handen en maken wij voor iedereen een afscheid mogelijk ‎‎volgens islamitische richtlijnen. Respect voor het leven en de dood, de overledenen en de nabestaanden staat bij ons hoog in het vaandel. We houden rekening met uw wensen en die van de overledene en leveren uitsluitend maatwerk.

Het team bestaande uit diverse professionals, waaronder ‎‎deskundige uitvaartverzorgers, gediplomeerde imams/geestelijk verzorgers en gecertificeerde ‎‎wassers (man/vrouw) staan tot uw dienst om zorg te bieden aan zowel de overledene als ‎‎nabestaanden.‎ Ook is er nauw contact met diverse islamitische geleerden.

Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum, rituele wasruimte, koeling, eigen uitvaartvervoer, ‎opbaarruimte etc.‎

Islamitische Uitvaartzorg An-Nour is 24/7 bereikbaar voor het aanmelden van een overledene via ‎het nummer: 06 43 27 40 70.

 

Kom gerust langs!

24/7 bereikbaar

Islamitische Uitvaartzorg An-Nour is 24/7 bereikbaar. In het geval van een overlijden of wanneer iemand bijna komt te overlijden neemt u contact op via: 06 43274070

Professioneel Team

In de moeilijkste periode van de families proberen wij met het team van Islamitische Uitvaartzorg An-Nour de beste islamitische begeleiding te verzorgen. Het team bestaat uit diverse professionals waaronder deskundige uitvaartverzorgers, een imam/geestelijk verzorger en gecertificeerde wassers (zowel mannelijke wasteams als vrouwelijke wasteams). Ook is er nauw contact met diverse islamitische geleerden.

Door heel Nederland

Islamitische Uitvaartzorg An-Nour biedt haar diensten aan door geheel Nederland. Schroom niet om contact met ons op te nemen!